WEBcoast Logo

Teknisk partner for dit website

At implementere et website kan sammelignes med at bygge hus. De forskellige skridt kræver forskellige færdigheder og kompetencer. I starten er der ofte kun en vag idé. Denne modnes i hovedet eller gennem diskussion i projektgruppen.

Jeg støtter jer i alle faser af implementeringen af websitet: fra at konkretisere ideen til det færdige website og driften af samme.

1. Koncept

Ud fra jeres ide udvikler vi sammen konceptet til jeres nye website. Konceptet indeholder bl.a.:

  • Mening og formål af websitet: Hvad vil I opnå med websitet?
  • Målgruppe: Hvem vil du henvende dig til med indholdet på websitet?
  • Sidestruktur: Hvilket indhold og navigationspunkter skal der være?
  • Detaljer om de tilgængelige sprog
  • Specielle funktioner såsom en kontaktformular, en blog eller præsentationen af produktporteføljen

Konceptet er grundlaget for alle yderligere trin, da designet allerede skal tage hensyn formålet og målgruppen.

2. Design

I dette skridt laves der et grafisk design af websitet baseret på konceptet. I det videre forløb af implementeringen vil dette fungere som et forlæg til programmering af websitet.

Som beskrevet i begyndelsen kræves mange forskellige færdigheder for at implementere et website. Min ekspertise er teknologien. Jeg overlader gerne designet til dem, der har deres styrke i det. Jeg hjælper dig dog gerne med at finde og vælge en passende partner.

3. Frontendudvikling

Efter designet er klar, konverterer jeg dette til HTML, CSS og JavaScript. Derved laver en teknisk prototype af dit website. Denne prototype indeholder alle de elementer, der er tilgængelige på hjemmesiden som eksempler og kan åbnes i browseren.

Dette giver jer et første indtryk af, hvordan websitet kommer til se ud på forskellige enheder, f.eks. smartphone eller tablet.

4. Backendudvikling / Integration CMS'et

De fleste websites i dag bruger et Content Management System (CMS). Dette gør let at redigere indholdet uden at vide noget om programmering.

Baseret på prototypen konfigurerer jeg CMS'et og de krævede elementer (indholdstyper). Hvis nødvendigt, udvikler jeg individuelle løsninger som en udvidelse af CMS'et, hvis de ønskede funktioner ikke kan opnås med eksisterende løsninger.

5. Klargøring

Når jeg er færdig med udviklingen, vil jeg give dig det fuldt konfigurerede CMS på et testsystem. Testsystemet er adgangskodebeskyttet, så ingen uvelkommende (inklusiv Google) kan se websitet under opførelse.

Nu er det din tur: Sammen med adgangskoden vil du modtage instruktioner om, hvordan du bruger CMS'et. Med dette kan du med det samme begynde at tilføje tekster, billeder og andet indhold.

6. Hosting

Websitet kan nu gøres tilgængelig for offentligheden. Jeg overfører det færdige stand fra testsystemet til live-systemet.

Testsystemet forbliver som det er. Her kan du f.eks. prøve indholdsændringer af uden at påvirke det offentligt tilgængelige website. Jeg bruger også testsystemet til at teste tekniske ændringer eller udvidelser og for at gøre dem tilgængelige så I kan godkende dem.

For websites, som jeg har implementeret og/eller udfører teknisk vedligeholdelse, tilbyder jeg hosting på mine servere. Alternativt hjælper jeg jer med at vælge et passende hosting-tilbud.

Kom i gang

I vil gerne have mig til at lave jeres nye website? Så send mig en email til thorben@webcoast.dk eller ring til mig på 81 71 81 25.

I har stadig spørgsmål eller er ikke helt sikre? Så kontakt mig endelig. Jeg gør mit bedste for at svare på jeres spørgsmål og for at fjerne enhver tvivl.