WEBcoast Logo

Webudvikling som konsulent

Som en full-stack webudvikler har jeg øje for det store billede såvel som for detaljer. Jeg tilbyder rådgivning og tjenester inden for alle områder af webudvikling.

Standard-kompatibel frontend-udvikling

Ud fra et givet design og koncept, udvikler jeg frontends i standard-kompatibel HTML, CSS og JavaScript. Jeg bruger forskellige teknologier og frameworks såsom SCSS til struktureret og modular CSS, Webpack såvel som Pangolin.js til atomic design.

Som standard understøtter jeg alle moderne browsere som Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge. Hvis ønsket kan Internet Explorer også understøttes.

Alle frontends, som jeg udvikler, er responsive for optimal visning på alle almindelige skærmstørrelser fra smartphones til fuld HD-skærme.

TYPO3 integration & extension-udvikling

Jeg konfigurerer TYPO3 CMS'et fuldstandig efter jeres ønsker. Jeg opretter de nødvendige templates eller tilpasser eksisterende, så de passer nøjagtigt til CSS og JavaScript. Jeg installerer og konfigurerer de krævede extensions, f.eks. News eller Grid Elements. Kode fra selve TYPO3 CMS eller tredjeparts-extensions ændres aldrig, der bygges kun oven på dem, så systemet kan opdateres regelmæssigt med færrest mulig indsats.

Hvis den ønskede funktionalitet ikke kan opnås med hverken TYPO3 CMS'ets egne funktioner eller med eksisterende extensions, udvikler jeg en eller flere extensions, der er skræddersyet til jeres behov.

Udvikling af webapplikationer med Symfony

Har du specielle krav til en applikation, der ikke kan opnås med eksisterende software? Eller har du en applikation, der skal videreudvikles eller moderniseres? Baseret på Symfony udvikler jeg applikationer skræddersyet til kundernes behov.

Derudover er det muligt at pakke gamle, såkaldte legacy-applikationer, ind i en ny Symfony-applikation, som  fornyes skridt per skridt. Fordelen ved denne måde er, at alle gamle dele arbejder fortsat som før og man kan lave en blød overgang fra den gamle til den nye applikation.

Nysgerrig?

Så send mig en email til thorben@webcoast.dk eller ring til mig på 81 71 81 25.